Szűrés

Gyártó/Forgalmazó
Gyártó/Forgalmazó Cikkszám
Termék státusza

RCHUNGARY @ Social Media

TOP termékek

RCHUNGARY Pick-up Pont Nyitva Tartás:
H, K, C, P 9:00 - 17:00 // Szerda: zárva
Szombat 9:00 - 13:00 - az alábbi 2024 dátumokon: Apr 13+27

Cím: Józef Attila utca 55/B, 2011 Budakalász Tel: +36 26 340009 E-mail: info@rchungary.com


Ingyenes házhozszállítás 38 000 Forinttól (magyar címre és csak Foxpost, ExpressOne és MPL szállítási szolgáltatásokkal érvényes)


Oracover

Az ORACOVER® egy világviszonylatban levédett RC modellekhez használt fólia bevonat. Az ORACOVER® egyedülálló tulajdonságai lehetővé teszik a fólia réteg felragasztás utáni igazítását, ezzel második esélyt adva a szép kivitelezésre. A fólia ellenáll az üzemanyagoknak, 250°C-ig hőálló, rendkívül jó a tapadóképessége és festhető!
Az ORACOVER® KRÓM színek elérhetők az eredeti metál króm és színes króm árnyalatokban. Az ORACOVER® Króm széria tulajdonságai megegyeznek az ORACOVER® termékekekével. FONTOS: Az antennát ne tegye metál színű Oracover® vagy ORASTICK® fólia alá, mert ezeknek a fóliáknak a hátoldala egy vékony réteg aluminiumot tartalmaz, mely zavarhatja a vételi jelet! Az ORACOVER® FLUORESZKÁLÓ színei nagyon népszerű bevonóanyagok, mivel a fluoreszkáló színek nagy intenzitása könnyűvé teszi a repülő modellek repülés közbeni szemmel követését. FONTOS: A fluoreszkáló színek a szín pigmentjeik természetéből adódóan attól függően, hogy milyen erős és gyakori UV sugárzásnak vannak kitéve, idővel veszíthetnek a színük intenzitásából. Az ORACOVER ® ÁTLÁTSZÓ színezett fólia rendkívül mutatós és gyönyörű színekben kapható. Azok számára, akiknek nincs mit rejtegetniük és szeretnék megmutatni a gépük szép struktúráját és szerkezetét. Az ORACOVER® ROYAL színcsalád legjellemzőbb tulajdonsága a kiemelkedően fényes színhatás. Minden más szempontból azonos minőségű az ORACOVER® termékekkel. Az ORACOVER® SCALE különleges tulajdonsága, hogy minden szín 100 %-osan opálos(átlátszatlan). Mindegy, hogy milyen színű vagy mintájú az alap felület, sosem fog a fólián átütni. Ezt garantáljuk! FONTOS: Az antennát ne tegye Oracover® Scale vagy ORASTICK® Scale fólia alá, mert ezeknek a fóliáknak a hátoldala egy vékony réteg aluminiumot tartalmaz, mely zavarhatja a vételi jelet!